19 oktober is het de Dag tegen Kanker

Helaas worden we allemaal geconfronteerd met familie, vrienden, collega’s en kennissen die de strijd aangaan tegen kanker. Het is belangrijk dat we hen bij staan, dat ze weten dat ze er niet alleen voor staan, en dit 365 dagen per jaar. Op 19 oktober, de dag tegen kanker, willen we dat nog extra benadrukken hoe belangrijk die steun is. Want kanker draag je niet alleen. Net als het gele lintje dat we dragen op deze dag.

‘Kom op tegen kanker’ geeft het hele jaar steun voor mensen met kanker en hun naasten

We willen ook graag zoveel respect tonen voor de organisatie “Kom op tegen kanker” die er het hele jaar door is voor mensen met kanker en hun omgeving, met o.a. het opleiden van zorgvrijwilligers, organiseren van vakantiekampen voor kinderen en jongeren met kanker, de Kankerlijn waar iedereen terecht kan voor deskundig advies of een bemoedigend gesprek, het organisere van praatcaf√©s, inloophuizen, en zoveel meer.

Referentie: Dag tegen Kanker

Lees zeker ook het artikel over bestuurslid Hendrika Schools in verband met dit onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *