Evenementen

Momenteel zijn er geen geplande activiteiten.


Afgelopen evenementen

19 juni 2024

Op 19 juni hielden we onze THEMA-AVOND rond drugsproblematiek. Dankjewel aan Isha Frederickx en Philip Douglas voor hun pakkende getuigenis. Dankjewel voor de talrijke opkomst en de openhartigheid van de aanwezigen. Het was een avond vol vriendschap en emotie.

6 mei 2024

Op 6 mei hielden we onze thema avond rond veilig en comfortabel fietsen in onze gemeente.

We willen nogmaals onze gastspreker Tom Tachelet bedanken voor de inspirerende thema-avond over “Fietsvriendelijke Stad” alsook presentators Bart Vandevelde, Peter Langie en Georg Vranken van het stadSZteam.

14 april 2024

Op 14 april 2024 organiseerden we een van de eerste events, nl. een ThaiSZe eetdag in De Keyt in Messelbroek. Een volle zaal in De Keyt kwam het stadSZteam steunen.

In totaal kwamen 140 lekkerbekken genieten van authentieke vers gemaakte Thaise keuken, dankzij chef-kok Jai en het kook-team. Met dank aan een fantastisch stadSZteam voor alle inzet en organisatie en al de aanwezigen.

7 maart 2024

Op donderdag 7 maart 2024 hielden we ons eerste infomoment en stelden we onze 12 bestuursleden voor. Het verslag van deze geslaagde avond kan je hier nalezen.

Meer info in onderstaand filmpje.