8 september 2024

StadSZteam verwelkomt Yoram Kerckhofs als nieuw bestuurslid

Nieuw bestuurslid Yoram Kerckhofs

Yoram is een toegewijde en zorgzame familieman die samen met vrouw Stefanie en zoontje Miel in Okselaar woont. Als dierenvriend geniet hij ook graag van het gezelschap van hun twee honden.

Als zelfstandige professional is hij werkzaam in de IT-sector als software engineer en analyst. Zijn expertise ligt in het bedienen van overheidsinstellingen en derde partijen die overheidsfuncties overnemen. Hij heeft gewerkt voor diverse klanten zoals VDAB, Fonds voor bestaanszekerheid Constructiv, PDOK, Zimmo en RIZIV waar ze specifieke problemen oplossen door een op maat gemaakte oplossing.

Zijn kernwaarden zijn eerlijkheid, openheid en integriteit. Deze principes draagt hij zowel privé als zakelijk hoog in het vaandel.

Zijn engagement

Zijn eerste kennismaking met het huidige stadsbestuur vond plaats toen hij zich verzette tegen de bouw van een nieuwe grote wijk in hartje Okselaar. Helaas weigerde het stadsbestuur de buurtbewonerds op enige wijze te ondersteunen of te informeren.

Dit viel hem zwaar, vooral toen hij van steeds meer mensen hoorde dat zij op dezelfde muur stoten. Er ontbreekt een wisselwerking met de burger, en dit probleem lost zichzelf niet op. Daarom besloot hij om zelf in actie te komen: “Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.”

Benieuwd naar de andere bestuursleden: stadSZteam

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *