16 september 2024

StadSZteam verwelkomt Wendy Van Camp als nieuw bestuurslid

Nieuw bestuurslid Wendy Van Camp

Geboren en getogen in Scherpenheuvel, waar ze samen met haar vrouw Sara en hun twee stoere zoontjes woont. Sara heeft ze trouwens leren kennen bij Top Vakantie, waar ze sinds 2006 actief is als vrijwilliger voor het begeleiden en organiseren van jongerenkampen. Nog steeds is ze daar actief als centrumleider en geeft ze vormingen aan (toekomstige) animatoren.
Verder is ze een grote spelletjesfanaat.

Oorspronkelijk is ze opgeleid als leerkracht secundair onderwijs, waar ze tien jaar heeft les gegeven in het technisch en beroepsonderwijs. Tijdens deze periode heeft ze verder gestudeerd om haar master in digitaal ondersteunend leren in Sheffield te behalen via afstandsonderwijs, wat haar passie voor digitaal leren alleen maar heeft aangewakkerd.

Ondertussen is ze al tien jaar aan het werk als projectmanager voor digitale leeroplossingen. Het leuke aan deze job is dat ze haar analytische en organisatorische kant kan combineren met heel creatieve projecten over de hele Benelux.

Haar engagement

Al van jongs af aan is ze gebeten door politiek, maar gemeentepolitiek boeit haar enorm omdat ze daar zelf impact kan hebben. Met een jongerenkaart op zak is ze voor het eerst in aanraking gekomen met ons stadsbestuur in het jaar 2000, maar helaas stelt ze vast dat de tijd in 24 jaar stil lijkt te hebben gestaan.

Benieuwd naar de andere bestuursleden: stadSZteam

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *